Vi genomför tekniskt underhåll av våra digitala tjänster från kl 17, fredag 22/9 till söndag 24/9. Webbplatsen kan ligga nere under denna period.

Att säga upp - i samarbete med Arbetsgivaralliansen

Målgrupp: Arbetsgivare
28 september 2023, kl 9.00-10.00

Trygghetsrådet TRS och Arbetsgivaralliansen förenar sina styrkor för att arrangera två webbinarier utformade för att rusta dig som arbetsgivare inför de utmaningar du kan stöta på i din roll.

Det första webbinariet leds av TRS och belyser din roll som ledare under omställningsprocessen. Vi kommer att erbjuda vägledning om hur du effektivt formulerar och levererar budskap samt ge praktiska tips för att förbereda och hantera uppsägningssamtal. Syftet är att främja trygghet och stabilitet inom din organisation under utmanande tider.

Det andra webbinariet presenteras av Arbetsgivaralliansen och syftar till att ge en grundlig förståelse för de arbetsrättsliga aspekterna vid uppsägningar på grund av arbetsbrist. Du får vägledning genom processen och en klar förståelse för vad som gäller enligt lag och avtal, vilket säkerställer att du är väl förberedd.

Dessa två webbinarier kompletterar varandra och ger dig den vägledning och kunskap du behöver för att effektivt navigera genom utmaningar i din roll som arbetsgivare. Observera att du behöver anmäla dig till båda webbinarierna via länkarna nedan om du vill ta del av både TRS och Arbetsgivaralliansens respektive delar av Ledarskap och arbetsrätt i omställning.

Hålltider & anmälan

Del 1: Att skapa trygghet för dig som ska säga upp (TRS)
28 september kl. 09.00 – 10.00

Anmäl dig senast 25 september - till anmälan >>


Del 2: Vad gäller arbetsrättsligt vid uppsägningar på grund av arbetsbrist (Arbetsgivaralliansen)
28 september kl. 10.30-11.30

Till anmälan via Arbetsgivaralliansen >>