Workshop 1 - Pröva verktyg och kartlägg

Målgrupp: Arbetsgivare, Facklig företrädare

Vilka faktorer behövs för att organisera ett bra system för kompetens- och verksamhetsutveckling, med fokus på ledarskapsutveckling? I den här workshoppen börjar vi i nuet och tittar i spegeln: hur ser det ut hos oss?

I metoden vi använder finns det sju principer att undersöka. Det finns inget ”rätt” sätt, det viktiga är att utforska, försöka förstå och reflektera över hur ni gör i er organisation idag. Forskarna hjälper er med bra sätt att kartlägga hur det ser ut hos er idag.  Och som sagt: metoderna och verktygen ni får pröva kan användas inom andra områden – till exempel kompetens- eller verksamhetsutveckling.

Den första av tre workshoppar

TRS erbjuder tre fristående workshoppar i samarbete med forskarna på Jönköping University, och detta är den första.

Syftet med workshopparna är att du ska få ny kunskap genom att pröva olika metoder och verktyg för hur du kan organisera för kompetens- och verksamhetsutveckling, med fokus på ledarskapsutveckling.

Samarbete med Jönköping University

Workshopparna är en del av det forskningsprogram som Jönköping University genomför och TRS är en del av. Det är en fördel om du deltar i alla tre workshopparna, och gärna tar med dig en eller flera kollegor. Men det går också att delta vid ett eller två tillfällen.

Läs mer här.

Observera att workshopparna sker på distans via Zoom.

Varmt välkommen att anmäla dig.

Anmälan

22 mars, kl 10.30-12.00. Anmäl dig senast 19 mars. Till anmälan >>

Frågor? Kontakta