Grupp vid bord, leende kvinna som möter betraktarens blick.

LinkedIn - för jobbsökande och nätverkande - fördjupning

Målgrupp: Arbetstagare

Välkommen till ett webbinarium där du upptäcker kraften i din LinkedIn-profil och hur du kan använda LinkedIn för jobbsökande och nätverkande. 

Är du redo att ge din karriär en boost? Denna kurs är skräddarsydd för jobbsökare som vill få ut det mesta av LinkedIn. Vi lär dig de mest effektiva metoderna för att söka jobb, nätverka och samla information. Ta ditt nätverkande till nästa nivå och öka din synlighet för arbetsgivare och rekryterare.

Under kursen kommer du:

  • Att lära dig hemligheterna bakom en lockande LinkedIn-profil.
  • Att förstå hur rekryterare ser på din profil och vad de letar efter.
  • Få praktiska tips för att maximera din användning av LinkedIns många funktioner.

Kursen är för dig som har deltagit i TRS webbinarium Linkedin Bas eller aktivt använt och utvecklat din LinkedIn-profil i flera veckor. Du behöver en dator och en befintlig LinkedIn-profil för att delta. Kursen är utformad för de som redan är bekanta med LinkedIn och som aktivt vill förbättra sin användning av plattformen. Vare sig du har grundläggande kunskaper eller har jobbat med din profil under en tid, kommer denna kurs att ta din närvaro på LinkedIn till nya höjder. 

Miss inte chansen att omvandla din LinkedIn-profil till en magnet för jobbmöjligheter. Boka din plats idag och starta resan mot en mer framgångsrik karriär!

Kursledare är Linus Zackrisson.

Webbinarium: LinkedIn, fördjupning

Anmäl dig via Mina sidor.