Webbinarium om det nya omställningsavtalet

Målgrupp: Arbetsgivare, Facklig företrädare

Den 1 oktober 2022 träder ett nytt kollektivavtal i kraft och TRS uppdrag utökas. Den 4 oktober bjuder TRS in till digital informationsträff via Zoom tillsammans med våra parter PTK, Svensk Scenkonst och Arbetsgivaralliansen för att informera om det nya omställningsavtalet. Webbinariet riktar sig främst till dig som representerar en arbetsgivare, arbetar med HR eller är facklig företrädare samt till anställda på Arbetsgivaralliansen, Svensk Scenkonst och PTK.

Innehåll och agenda

Under webbinariet kommer vi att gå igenom nyheterna i det nya omställningsavtalet så som möjligheterna till vägledning under anställning och det nya omställningsstudiestödet. Vi kommer även att informera om vilket stöd arbetsgivare kan få, hur ni tar kontakt med TRS i frågor gällande det nya avtalet samt var ni hittar mer fördjupad information kring regler och kvalifikationer.

TRS kommer att facilitera samtalet under webbinariet, där representanter från TRS parter svarar på frågor från åhörarna och berättar om värdet avtalet skapar för våra branscher. Vi kommer också berätta om hur TRS kommer att utföra uppdraget och hur vi kommer att arbeta inom ramen för det nya omställningsavtalet.

Medverkande

Helene Bergstedt (TRS), Helena Hedlund (PTK), Patrik Pedersen (PTK), Maria Sundling Grundtman (Svensk Scenkonst), Maria Liljedahl (Arbetsgivaralliansen), Annika Hamrin (TRS) och Monica Held (TRS).

Anmälan

Inga aktuella tillfällen just nu.

Kontakta oss