Psykologisk trygghet i arbetslivet

Målgrupp: Arbetsgivare, Facklig företrädare

Välkommen till ett inspirationswebbinarium om vikten av att skapa psykologisk trygghet för att förbättra samarbetet på arbetsplatsen. Webbinariet leds av Tor Wennerberg, organisationspsykolog och författare till en ny bok i ämnet.

Vilken betydelse har psykologisk trygghet för arbetsplatsers utveckling? Hur påverkar det kreativitet, samarbete och kvalitet? Det är två frågor som Tor Wennerberg arbetar med dagligdags. Enligt hans erfarenhet är det här områden som grupper och organisationer har stor nytta av att ha god kunskap om.

Under webbinariet kommer han att tala om å ena sidan vikten av gemensamma mål och tydliga roller, å andra sidan om betydelsen av psykologisk trygghet för att göra grupper och organisationer effektiva. När samarbetet inom organisationen fungerar bättre så mår också medarbetare och chefer bättre, menar han.

Vid webbinariet får du också möjlighet att reflektera kring området psykologiskt trygghet tillsammans med Tor Wennerberg.

Om föreläsaren

Tor Wennerberg är legitimerad psykolog med inriktning mot arbets- och organisationspsykologi. Han är förutom organisationspsykolog också föreläsare och författare till flera böcker. I höstas kom hans senaste ”Rädda organisationen: En bok om psykologisk trygghet i arbetslivet”, utgiven på Ett hum förlag.

Tor Wennerberg

Anmälan

11 april, kl 10.00-11.30. Anmäl dig senast den 8 april. Till anmälan