Ansökningshandlingar del 2: personligt brev

Målgrupp: Arbetssökande
22 augusti 2024, kl 10.00-11.30
7 november 2024, kl 10.00-11.30

Välkommen till ett webbinarium som hjälper dig att skriva ett framgångsrikt personligt brev. I det här webbinariet går vi igenom hur du på ett enkelt sätt kan bygga ditt personliga brev steg för steg.

Vi fördjupar oss i några av de viktigaste framgångsfaktorerna och visar flera inspirerande exempel tagna direkt från verkligheten. Efter det här webbinariet kommer du att ha verktygen för hur du skriver ett personligt brev som tillsammans med ditt cv tar dig till intervju.

Vi riktar oss till dig som vill öka dina chanser att bli kallad på intervju, oavsett om du är i början av din karriär eller har lång yrkeserfarenhet. När du söker en tjänst kan du i vissa fall konkurrera med upp till 200 andra kandidater. Då kan små detaljer vara avgörande för att just du ska bli kallad på intervju. Det gäller att slipa på varje detalj i ditt personliga brev för att se till att du sticker ut från mängden.

Under webbinariet kommer vi bland annat gå igenom:

  • Hur du kan bygga ditt personliga brev steg för steg med en kraftfull inledning, fokus på arbetsgivaren, framhäva din potential och redovisa resultat samt skapa ett positivt avslut
  • Skillnaden personligt brev – intresseanmälan/spontanansökan
  • Vad ska du tänka på beträffande layout, språk och tonalitet
  • Vi kommer också att diskutera de utmaningar och frågor du och övriga deltagare har

Välkommen att anmäla dig - begränsat antal platser.

Anmäl dig via Mina sidor.