Vi genomför tekniskt underhåll av våra digitala tjänster från kl 17, fredag 22/9 till söndag 24/9. Webbplatsen kan ligga nere under denna period.

TRS rådgivare tipsar!

Vet dina kollegor vad du gör? Hur kan vi lära i vardagen? Hur blir medarbetarna engagerade? Är era möten effektiva? Ger ni varandra återkoppling och berättar hur det gick? Hur får man tiden att räcka till? Här delar TRS rådgivare med sig av goda råd och tips!

Strategier för kompetensutveckling stimulerar självledarskap

Kompetensutveckling är en central del i en lärande organisation och är viktigt för den som vill främja medarbetarnas självledarskap. Monica Held, rådgivare på TRS, delar med sig av tips och strategier för att skapa en miljö där medarbetare kan utvecklas.

Ta del av Monicas tips

Bjud in till reflektion och dialog

Det kan uppstå många kluvna känslor och tankar i organisationer som varit tvungna att säga upp medarbetare. Det finns behov av att prata om framtiden samtidigt som det kan vara känsligt om det fortfarande finns uppsagda medarbetare kvar i organisationen. TRS rådgivare Monica Held ger här tips på hur du kan hantera det vakuum som kan uppstå.

Här läser du Monicas råd

Kompetensutveckling varje dag

Det finns många sätt att utveckla kompetens och lära nytt. TRS har ett bredare perspektiv på kompetens än bara kunskap. Och en metod som gör att du kan planera för kompetensutveckling, i stället för att prioritera bort den i vardagens brandkårsutryckningar. Henrik Karlsson Rodén, rådgivare inom TRS förebyggande arbete, ger sina bästa tips på lärande i vardagen.

Läs Henriks tips här

Reflekterande team

TRS rådgivare Monica Held tipsar om ett effektivt sätt att lösgöra låsningar eller få nya infallsvinklar på ett problem: reflekterande team. Det är en enkel metod som stödjer lärande och utveckling.

Läs om reflekterande team här

Ansvarig för sidan: Helena Sundqvist Laurin

Senast uppdaterad: