Guider, blanketter och informationsmateral till jobbsökare

Vi har tagit fram lite guider och material du kan använda dig av när du är på väg mot ett nytt jobb. Här kan du ladda ner och jobba med dem på din dator. Glöm inte att spara!

Om du har problem med att fylla i vårt formulär för att ansöka om stöd för omställning kan du beställa en blankett via mejl till trygghetsradet.trs@trs.se. Längre ner hittar du intyg inför AGE-utbetalning (avgångsersättning), som du måste skicka in inför varje utbetalning om du har beviljats AGE.

 • Guide till din karriärväxling

  Arbetssökande, Arbetstagare

  Funderar du på att växla karriär helt? Här får du ett stöd för att systematisera dina tankar. Det står att guiden riktar sig till elitfotbollsspelare och elithockeyspelare - men vem som helst som har de här tankarna kan få god hjälp!

  Guide till din karriärväxling

  Guide till din karriärväxling
 • Starta eget? Första steget!

  Arbetssökande

  Har du funderat på att starta ett eget företag? Vi har tagit fram en guide som kan hjälpa dig fatta beslutet. När du har arbetat igenom guiden är du redo för att möta en affärskonsult, som kan diskutera din affärsplan. Kontakta din rådgivare för mer information!

  Här hittar du guiden "Starta eget företag"

Vill du ansöka om stöd?

Du kan fylla i formuläret här på webben. Då klickar du bara på den här länken, och följer instruktionerna.

Vill du hellre ansöka på papper och och skicka med post till oss? Kontakta TRS via mejl så får du en blankett! trygghetsradet.trs@trs.se