Kompetens spelar roll – har du koll?

Målgrupp: Arbetsgivare, Arbetstagare

 Innan du investerar i ytterligare en till kurs till dina anställda bör du ställa dig följande fråga. Har du säkerställt vilken kompetens din organisation faktiskt behöver för att klara er framtid?

Att kunna planera och utveckla kompetens är viktigt för att en organisation ska kunna fortsätta verka utifrån uppdrag och förändringar i omvärlden. Hur kan ni säkerställa relevant kompetens för att finnas kvar som organisation? Genom att upptäcka kompetensgap och hitta arbetssätt för kompetensutveckling kan verksamheten både fortsätta utvecklas och bli en mer attraktiv arbetsgivare.

Vi riktar oss till dig som är nyckelperson för arbetet med kompetensutveckling i en verksamhet som har fler än fem anställda. Du som deltar har sannolikt rollen som verksamhetsansvarig, HR-ansvarig eller liknande.

Under webbinariet kommer vi gå igenom:

  • Vad är strategisk kompetensutveckling och vad är det inte
  • Kraftfulla och beprövade metoder för att synliggöra kompetensbehov
  • Arbetssätt för att lyckas med systematisk kompetensutveckling
  • Vilket som är ditt nästa steg för att lyckas med systematisk kompetensutveckling

Webbinariet genomförs via Zoom och ett par dagar innan får du ett mejl med information om hur du ansluter. Kursen är utan kostnad för anslutna organisationer. 

Varmt välkommen till ett webbinarium som hjälper dig att komma i gång med systematisk kompetensutveckling i din verksamhet!

Anmälan

Inget aktuellt webbinarium just nu.

Webbinarieledare