Så lyckas du på anställningsintervjun!

Målgrupp: Arbetssökande
5 september 2024, kl 10.00-11.30
21 november 2024, kl 10.00-11.30

Är du kallad till intervju och vill öka dina chanser att bli arbetsgivarens förstahandsval? Då behöver du se till att förbereda dig ordentligt. I vårt webbinarium får du alla verktyg och tips du behöver för att imponera på intervjun och lämna ett bestående, positivt avtryck. Att vara väl förberedd inför intervjun gör dig tryggare, minskar nervositeten och får dig att framstå som mer professionell.

Välkommen till vårt webbinarium som hjälper dig att förbereda dig inför intervjun på bästa sätt! Vi vänder oss till dig som får stöd av TRS och vill öka dina chanser att få jobbet, oavsett om du är i början av din karriär eller har lång yrkeserfarenhet.

När du blir kallad till en intervju kan du i vissa fall konkurrera med upp till 20 andra kandidater eller fler, beroende på vilket jobb du söker. Då kan små detaljer vara avgörande för att just du ska bli slutkandidat. Det gäller att slipa på varje detalj för att sticka ut från mängden.

Under webbinariet går vi igenom:

  • Vad du kan förvänta dig av intervjusituationen

  • Hur du bäst förbereder dig inför intervjun för att maximera dina chanser

  • Viktiga aspekter att tänka på före, under och efter intervjun

  • Hur du kan hantera olika typer av intervjufrågor och förbereda egna

  • Strategier för att minska nervositet och i stället förmedla trygghet och värme

Syftet är att du ska lära dig mer om hela intervjusituationen och vad du kan förvänta dig av den. Målet är naturligtvis att du ska få jobbet, men också att dra lärdomar av processen i de fall du inte blir erbjuden tjänsten.

Medverkande

Britt Marie LaBrosse och Maria Toft Zulawinski, erfarna karriärrådgivare med omfattande erfarenhet av rekrytering och intervjuteknik.

Se till att inte missa detta tillfälle att öka dina chanser att lyckas på intervjun. Anmäl dig idag och ta ett viktigt steg mot ditt nästa jobb! Anmäl dig via Mina sidor.