Rekryterare för en dag

Målgrupp: Arbetssökande

En viktig framgångsfaktor när du söker jobb är att försöka sätta dig in i hur företag och organisationer tänker när de rekryterar personal. Vid webbinariet Rekryterare för en dag® får du möjlighet att byta perspektiv från arbetssökande till rekryterare.

Under webbinariet genomför vi steg för steg en rekryteringsprocess i ett fiktivt företag. Utbildningsmaterialet innehåller många filmade avsnitt vilket gör att processen blir mycket levande och engagerande för dig som deltagare. Viktigt att förtydliga är att det inte ingår några rollspel utan bygger på ett färdiginspelat material.

Att byta sida och få se och uppleva en rekrytering från en rekryterare/chefs perspektiv ger dig nya insikter och tankar som du kommer att ha konkret nytta av på vägen mot ditt nya jobb.

Föreläsare

Webbinariet leds av Erik Rickardt som arbetat i 25 år med rekrytering omställning och arbetsmarknad. Han är även en erfaren föreläsare och utbildare som blivit mycket uppskattad för sin enkla, tydliga pedagogik och sitt varma lättsamma sätt som ofta lockar till skratt.

Anmäl dig via Mina sidor