Vi genomför tekniskt underhåll av våra digitala tjänster från kl 17, fredag 22/9 till söndag 24/9. Webbplatsen kan ligga nere under denna period.

Självledarskap och stresshantering – konkreta verktyg för att hantera ovisshet samt öka lugn och tron på dig själv

Målgrupp: Arbetssökande
11 december 2023, kl 9.00-11.00

Att vara jobbsökande kan vara en av de mest mentalt påfrestande situationer man kan hamna i. Dagens samhälle och arbetsliv kräver att vi är drivna, uppvisar en inre stryka och ”står stadigt när det blåser”. I en orolig värld med mycket förändringar är det viktigare än någonsin att som arbetssökande kunna hantera stress och ovisshet för att lyckas nå sina mål samt att må bra under resans gång.

Det här seminariet är för dig som vill utveckla ditt självledarskap, få konkreta verktyg att minska stress och oro, öka tillit och tron på dig själv. Du får med dig tips som är lätta att få in i vardagen. Teori varvas med praktiska övningar, reflektioner och diskussioner.

Ur innehållet

• Struktur och rutiner för ditt självledarskap
• Olika metoder för stresshantering, vilken passar dig bäst?
• Förståelse för ditt personliga energikonto
• Fokus på rätt saker, det du kan påverka
Du blir av med:
• Kaoset i jobbsökarvardagen
• Onödiga energitjuvar
• Osunda rädslor

Föreläsare

Johanna Kagerup är utbildare och föreläsare inom stresshantering, självledarskap och hälsa. Hon har arbetat med och utbildning och grupputveckling i hela sitt yrkesverksamma liv inom både den offentliga sektorn och i det privata näringslivet.
Praktisk information

Praktisk information

Ha gärna kameran på under webbinariet, gärna i början och i slutet så att vi kan se varandra men det är inget måste. Under webbinariet kommer vi att använda ”break out rooms” för att få möjlighet att prata med varandra i mindre grupper.

Anmäl dig via Mina sidor.