Förändring som fördel - omvandla ovisshet till möjlighet

Målgrupp: Arbetsgivare, Facklig företrädare
8 oktober 2024, kl 13.30-15.00

I en värld präglad av snabb förändring och ovisshet, där omvärldshändelser och politiska beslut påverkar såväl organisationer som civilsamhälle, står du som ledare inför en stor utmaning. Hur kan du vända dessa förändringar till en strategisk fördel? Detta webbinarium är skräddarsytt för dig som är chef, ledare eller HR-professionell och som vill lära dig att se möjligheter i osäkerheten samt dra fördel av förändringens kraft.

Vad kommer du att lära dig?

Under webbinariet kommer du att lära dig hur du leder en organisation genom snabb förändring utan att förlora riktning och livskraft. Vi diskuterar hur omvärldsspaning kan hjälpa dig att förutse och förstå händelser som påverkar din verksamhet. Du kommer dessutom att få verktyg både för omvärldsbevakning och för att utveckla en konkret handlingsplan som stärker din organisations framtida stabilitet och framgång.

Föreläsare

Kristina Ljungros, generalsekreterare på Friluftsfrämjandet, som talar om hur du leder en organisation i en orolig tid utan att tappa organisationens syfte. Hon berättar om initiativet Krisvis, ett initiativ som visar hur grundläggande friluftskunskap är detsamma som grunderna i krisberedskap. 

Mattias Hjelmberg, intressepolitisk chef i Riksidrottsförbundet, spanar på vår samtid och hur olika händelser får konsekvenser för civilsamhälle och ideell sektor. Han talar om att kombinera ett tydligt och tryggt ledarskap med att vara snabbfotad och flexibel utan att tappa kursen för organisationen.

Kristina Ljungros och Mattias Hjelmberg
Kristina Ljungros, generalsekreterare på Friluftsfrämjandet och Mattias Hjelmberg, intressepolitisk chef i Riksidrottsförbundet

Verktyg för framgång

Detta webbinarium erbjuder dig värdefulla verktyg och insikter för att hantera förändring och osäkerhet effektivt. Ta chansen att få inspiration och praktiska råd baserade på omfattande erfarenhet. Anmäl dig och lär dig hur du kan stärka din ledarskapsförmåga i en föränderlig värld.

Medverkar gör även Henrik Karlsson Rodén och Ann-Louise Skoglund, rådgivare på Trygghetsrådet TRS. 

Anmälan

8 oktober, kl. 13.30-15.00. Anmäl dig senast den 5 oktober.

Till anmälan