Webbinarium om karriärväxling

När du är elitidrottare är du ett med ditt yrke. Du är ofta så förankrad i ditt yrke att det kan vara svårt att navigera och orientera sig i tankar om karriärväxling - att börja fundera på att växla karriär kan väcka många känslor. Det kan ta tid att landa i vad du vill med din framtid.

Med webbinariet vill vi bidra till att öka din förståelse för vad en karriärväxling kan innebära och förhoppningsvis ge dig inspiration inför din resa till ett nytt yrke.

Vi kommer lyfta frågor som:

  • vad karriär är och vad karriärväxling kan vara
  • känslor och tankar kring karriärväxling
  • hur vanor och bakgrund påverkar våra val
  • vikten av att förstå sin kompetens
  • att välja ett nytt yrke och vägen dit


Vi beskriver också vilket stöd du som omfattas av Trygghetsrådet TRS kan få när det är dags för dig att växla karriär. Webbinariet är i första hand tänkt för dig som är elithockeyspelare eller elitfotbollsspelare och omfattas av Trygghetsrådet TRS. Men det vi tar upp under webbinariet kan många människor känna igen sig i – särskilt de som identifierar sig starkt med sitt arbete.

Du är välkommen att sms:a in frågor på telefon 0761 62 32 82, så svarar vi direkt på dem. Även efteråt kan du se webbinariet här, men då kan du inte skicka in frågor. Efter sändningen är du välkommen att kontakta någon av våra rådgivare för att bolla dina tankar. Mejla till trygghetsradet.trs@trs.se så återkommer en rådgivare till dig.

Var

Här kommer vi lägga upp en länk till webbinariet.

När

Webbinariet är cirka 45 minuter långt och sänds direkt på den här sidan klockan 9.30 tisdagen den 27 november 2018.

Seminarieledare:

Linda Lekander, rådgivare, och Annika Hamrin, verksamhetschef, medverkar. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av dem!

Välkommen att kontakta oss!

Se alla seminarietillfällen