Webbinarium om karriärväxling

När du är elitidrottare är du ett med ditt yrke. Du är ofta så förankrad i ditt yrke att det kan vara svårt att navigera och orientera sig i tankar om karriärväxling - att börja fundera på att växla karriär kan väcka många känslor. Det kan ta tid att landa i vad du vill med din framtid.

Med webbinariet vill vi bidra till att öka din förståelse för vad en karriärväxling kan innebära och förhoppningsvis ge dig inspiration inför din resa till ett nytt yrke.

Se webbinariet här

Vi sände det här webbinariet den 27 november, men du är välkommen att ta del av det i efterhand. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta våra rådgivare, men du kan inte längre smsa dina frågor. Webbinariet är cirka 45 minuter långt.

Se webbinariet här

Vi  lyfter frågor som:

  • vad karriär är och vad karriärväxling kan vara
  • känslor och tankar kring karriärväxling
  • hur vanor och bakgrund påverkar våra val
  • vikten av att förstå sin kompetens
  • att välja ett nytt yrke och vägen dit


Vi beskriver också vilket stöd du som omfattas av Trygghetsrådet TRS kan få när det är dags för dig att växla karriär. Webbinariet är i första hand tänkt för dig som är elithockeyspelare eller elitfotbollsspelare och omfattas av Trygghetsrådet TRS. Men det vi tar upp under webbinariet kan många människor känna igen sig i – särskilt de som identifierar sig starkt med sitt arbete.

Efter sändningen är du välkommen att kontakta någon av våra rådgivare för att bolla dina tankar. Mejla till trygghetsradet.trs@trs.se så återkommer en rådgivare till dig.

Du kan också ta del av vår "Guide till din karriärväxling",
finns att läsa här (pdf)

Seminarieledare:

Linda Lekander, rådgivare, och Annika Hamrin, verksamhetschef, medverkar. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av dem!

Välkommen att kontakta oss!

Se alla seminarietillfällen