När medarbetare måste sägas upp - då finns TRS till stöd

Målgrupp: Arbetsgivare, Facklig företrädare

Välkommen till ett webbinarium för organisationer som är medlemmar i Fremia och omfattas av Trygghetsrådet TRS omställningsavtal. Observera - detta webbinarium spelades in innan KFO bytte namn till Fremia.

Vi bjuder in dig som är arbetsgivare eller lokal facklig representant till ett webbinarium för att berätta om vad vi kan göra för uppsagda på grund av arbetsbrist eller ohälsa – och för tidsbegränsat anställda som avslutar sin anställning.

Vi berättar om det stöd vi erbjuder arbetsgivare och fack inför omställningar, för att uppsägningen ska bli så bra som möjligt och den uppsagde få lättare på sin resa mot ett nytt jobb.

Under webbinariet får du träffa verksamhetschef Annika Hamrin och rådgivare Linda Lekander. Vi berättar om vem som kan få stöd, hur det går till att ansöka om stöd, vilka olika stöd vi erbjuder och hur resan mot ett nytt jobb ser ut.

Det här webbinariet är för er som är medlemmar i KFO och omfattas av TRS omställningsavtal. Vi riktar oss till dig som är chef, till dig som arbetar med personalfrågor eller HR, och fackliga företrädare. 

Här tar du del av webbinariet i efterhand.

Observera att du inte kan chatta eller delta i mentimeterfrågorna i efterhand. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss!

Välkommen!