Vi önskar er sköna helgdagar och ett gott nytt år!

Nu återstår bara några veckor av 2018 och vi på Trygghetsrådet TRS och SOKstiftelsen kan återigen blicka tillbaka på ett händelserikt år.

Intresset för TRS stöd med verksamhets- och kompetensutveckling blir allt större. I år har vi erbjudit flera projekt i nätverksform för små organisationer – det har blivit populärt och vi kan på det sättet hjälpa fler organisationer med deras utveckling.

Vi gläder oss åt att hela 90 procent av alla de som tog del av TRS omställningsstöd gick vidare till nytt arbete, studier eller ett eget företag.

I SOKstiftelsen har de första karriärväxlarna lämnat oss och påbörjat sin resa i ett nytt yrke. Några av dem kan du läsa om på sokstiftelsen.se. Vi fortsätter resa landet runt för att informera de yrkesgrupper som omfattas (dansare, sångsolister, korister, musikalartister och musiker) om avtalet och SOKstiftelsen. För både SOKstiftelsens och TRS karriärväxlare har vi gjort webbinarier och guider att ta stöd i på vägen till ett nytt jobb.  Nu ser vi fram emot 2019 och nya, roliga utmaningar, men innan dess vill vi önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Helene Bergstedt med personal

Helene Bergstedt press1