Vi ser fram emot ett gott nytt år!

Nu återstår bara någon vecka av 2019 och vi på Trygghetsrådet TRS kan återigen blicka tillbaka på ett händelserikt år med många givande möten och samarbeten.

TRS står inför mycket utveckling, både vad gäller verksamhet och tekniskt stöd till er som omfattas av vårt avtal. Till exempel har vi under året gjort en behovsutredning för att ta reda på hur vi på bästa sätt kan erbjuda kompetensutveckling i anslutna organisationer för att bidra till ett hållbart arbetsliv. Med denna utredning som grund utvecklar vi vårt erbjudande inom detta område – vi ser fram emot att kunna erbjuda nya former av vårt stöd, anpassat efter de behov vi identifierat.

Andra exempel på nyheter är att vi i vår för första gången genomför ett nätverksprojekt för verksamhets- och kompetensutveckling på distans – med hjälp av digitala verktyg som en lärplattform och e-kurs i dialogmetoden.

Nu ser vi på TRS fram emot ett nytt decennium med nya möten och samarbeten där TRS fortsätter sitt viktiga arbete att bidra till livskraftiga verksamheter och ett hållbart arbetsliv. Fram till dess vill vi önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Helene Bergstedt, vd