Rusta dig för en digital framtid

Möjligheterna som skapas där människa möter maskin.

Idag behöver medarbetare förhålla sig till en omvärld som är i kontinuerlig förändring. Tidigare strukturer och arbetssätt utmanas av digitaliseringen och ett nytt förhållningssätt till teknik och lärande krävs av individer som vill hänga med i utvecklingen. 

TRS erbjuder i samarbete med utbildningsföretaget Stellar Capacity en utbildning som ger inblick i hur man möjliggör ett digitalt mindset i organisationen och ökar den digitala mognaden för att anpassa sig till accelererande tekniska framsteg. Utbildningen är utan kostnad för anställda i TRS-anslutna organisationer och erbjuds endast vid ett tillfälle inom ramen för TRS pågående ESF-projekt.

Insatsen riktar sig till dig som vill ta vara på digitaliseringens potential, vidareutveckla ett digitalt mindset i organisationen och leda i framkant!

Utbildningens innehåll

 • Insikter om den senaste teknikutvecklingen och dess möjliga tillämpningar
 • Förståelse för hur digital transformation förändrar våra sätt att arbeta och vilka färdigheter som krävs för en digital framtid
 • Kunskap om vilka möjligheter och utmaningar som uppkommer med digitalisering och hur vi behöver agera för att ta vara på digitaliseringens potential
 • Kunskap om det digitala mindsetet och vad som krävs i termer av samarbete, samskapande och problemlösning för att säkerställa att teamet och organisationen är i framkant
 • Konkreta rekommendationer som vidare möjliggör det kontinuerliga lärandet.

Utbildningen är utformad för att förse dig med konkreta och relevanta insikter som du snabbt kan omsätta till resultat i arbetet!

Datum & anmälan

 • Datum: 6 september 2022
 • Tid: kl. 13:00-16:00
 • Utbildningen sker digitalt via Zoom
 • Anmälan: Länk till intresseanmälan>>
  (sista anmälningsdag 31 augusti )

Utbildare från Stellar Capacity

Claudia Olsson, Grundare och VD Stellar Capacity, sommarpratare 2021

Claudia Olsson, Grundare och VD Stellar Capacity, sommarpratare 2021

Claudia Olsson är en av Sveriges främsta experter inom digitalisering och digitalt ledarskap. 2021 sommarpratade hon bland annat om sina erfarenheter, från att ha bott på NASA Ames campus i Kalifornien till att ha fördjupat sig inom robotik i Sydkorea och Japan. Claudia har utsetts till en av världens 100 främsta unga ledare av World Economic Forum och är VD och grundare för utbildningsbolaget Stellar Capacity som positionerar människan i en digital värld.

Under utbildningstillfället med TRS kommer Claudia att dela sin expertis inom teknikutvecklingen med unika insikter om ledarskap, organisation och global digital utveckling. Claudia har också prisats som en av de mest kreativa och inflytelserika personerna i svenskt näringsliv. Hon har ingått i World Economic Forums framtidsråd och även i Europeiska Kommissionens högnivågrupp som författat visionen för Industri 2030. Claudia är även affilierad fakultet vid Singularity University på NASA Ames Research Park och är medlem i Trilaterala Kommissionen. Hon har tidigare arbetat bland annat för FN, Utrikesdepartementet och ACCESS Health International. Claudia har även författat rapporten "Blockchain-Decentralized Trust" för Entreprenörskapsforum samt ”Framtidsscenariot för Sverige 2030” för Digitaliseringskommissionen.

 Tobias Degsell, Stellar Capacity fakultet, Grundare och VD Combiner

Tobias Degsell, Stellar Capacity fakultet, Grundare och VD Combiner

Tobias Degsell ser helheten genom detaljer, är duktig på att se mönster, och har gjort det till sin konst att kombinera kunskap till fascinerande nya insikter. Tobias gillar ord och kan förklara svåra saker på ett sätt som gör det lätt att förstå. Han skräddarsyr varje uppdrag efter kundens behov. Gång på gång blir han utsedd till ”Best Speaker” på stora konferenser. Innan han satsade på en forskarkarriär i svensk dialektologi fick han rådet av sin handledare att först se sig om i världen utanför universitets murar. Det äventyret ledde till rollen som curator på Nobelprismuseet, där han ägnade många åt att försöka förstå hur pristagarna gått tillväga för att förverkliga sina banbrytande idéer. 2016 lämnade han museet och grundade företaget Combiner. Idag hjälper han företag och organisationer i olika branscher och över hela världen med att både tänka och agera nytt.

Vi ser fram emot ett lärorikt och interaktivt program tillsammans med mycket kunskapsdelning, lärande och utforskande inom digital transformation! I programmet ingår även enskild handledning/rådgivning för stöd för dem som önskar.

Kontakt

För frågor kontakta oss gärna.