Självledarskap - hur leder du dig själv på bästa sätt?

Målgrupp: Arbetstagare
20 oktober 2022, kl 9.00-12.00
16 december 2022, kl 9.00-12.00

dag talas det mycket om självledarskap och medarbetardrivna organisationer. Hur blir du din egen bästa chef? Hur kan du ha ett utvecklingssamtal med dig själv som fokuserar på dina styrkor?

Med detta webbinarium vill vi ge dig praktiska verktyg för att leda dig själv. Vi kommer bland annat fokusera på hur du blir din egen bästa chef och hur du kan ha ett styrkefokuserat utvecklingssamtal med dig själv. 

Innehåll

Idag talas det mycket om medarbetardrivna organisationer och självledarskap. Oavsett om du söker arbete, vill starta eget, eller ska påbörja den där anställningen du drömt om, så förväntas du kunna leda dig själv. I den speciella tid vi lever i under pandemin är det extra aktuellt eftersom de sociala sammanhangen är färre och varje person förväntas kunna motivera och leda sig själv.

Under detta webbinarium får du lära dig grunderna i det styrkefokuserade förhållningssättet Appreciative Inquiry, med grund i forskning på framgångsrika organisationer och grupper. Tanken är att du ska bli mer medveten om dina styrkor och framgångsbeteenden och fokusera på det som fungerar.

Webbinarieledare:

Maria Lekenstam, organisationskonsult och rådgivare på Trygghetsrådet TRS

Anmäl dig via Mina sidor