Kompetensutveckling i organisationer

TRS erbjuder ett förebyggande arbete med kompetensutveckling. Syftet är att med kompetensutveckling bidra till stabila, livskraftiga organisationer där medarbetarna är rustade med rätt kompetens för verksamhetens behov.

Vi håller på att göra om stödet för att bättre passa de behov anslutna organisationer har - och återkommer snart med mer information samt berättar hur du ska anmäla intresse för vårt erbjudande. Läs mer här nedan!

Håll liv i dialogen och engagemanget för verksamheten med stöd av TRS

Vi vet att ni just nu befinner er i olika lägen utifrån den situation som råder. En del står i begrepp att säga upp medarbetare, några har permitterat och varslat, andra har mer att göra än någonsin.
För att möta behov i anslutna organisationer har TRS ställt om till mer digitala och flexibla arbetssätt. När det finns utrymme för er att jobba med utveckling erbjuder TRS en mängd olika insatser - allt från e-kurs, öppna webbinarier och rådgivarstöd för kompetensutveckling.

Läs mer om TRS insatser

Kort gif-bild om e-kursen Mötas i dialog

Att mötas i dialog - en e-kurs

Dialogen är ett effektivt sätt att inkludera och göra alla delaktiga i en grupp. Den här kursen syftar till att du ska kunna genomföra möten och workshopar med dialogmetoden som stöd. Välkommen att delta i TRS e-kurs!

Gå kursen här